dilluns, 7 de gener del 2013

Postres de cap d'any

Per fer les postres de cap d'any em vaig inspirar en el blog Mi mundo en español. És un blog multifacètic que recomano visitar ja que pots trobar receptes, manualitats...
Jo vaig fer la meva adaptació particular del pastís de Pare Noel. Us deixo algunes fotografies:


Primer la preparació dels plats: amb crema de torró vaig posar l'any 2013. i amb crema de xocolata vaig fer la resta de la decoració.

I després vaig intentar simular un Pare Noel: pastís de xocolata, nata muntada per fer el "cinturó i la barba" i unes maduixes com a barret.

 




dijous, 3 de gener del 2013

Entrants de Cap d'Any

Aquest cap d'any el vam celebrar a casa nostra. Jo, que fa uns dies que no estic gaire bé de l'esquena, vaig decidir de fer uns entrants senzills, que no portessin massa feina, però que a la vegada fossin ben vistosos. I em sembla que ho vaig aconseguir: taula de formatges i patés.

Vaig utilitzar unes rajoles de pissarra com a safata. Amb etiquetes vaig posar el nom de tot el que hi havia. A més dels formatges i dels patés, vaig completar les safates amb pans variats (de cereals, torrades, bastonets...), amb raïm, nous i codonyat, i amb melmelades casolanes (de tomàquet, de pebrot i de carabassó).
Ens van sortir uns canapès boníssims!! i cadascú se'l feia com volia!!
 
  
  
Em sembla que repetiré sovint aquest plat, perquè va ser molt entretingut!!

Bon any nou!!